Promovare site, optimizare site, promovare web, optimizare SEO

In 3-5 minute veti intelege diferenta intre SEO si SEM.

Sunt multe firme de SEO si Promovare care promit pozitii de top in Google si nu numai. Mai toate aceste firme NU au pozitii bune nicidecum in Google sau alte motoare de cautare si atunci vine intrebarea: Daca tu sau clientii tai nu pot fi in prima pagina si nici in a doua pe nici un cuvant cheie atunci cum sa ma astept eu ca si client sa fiu dus in prima pagina?

O atitudine sanatoasa a cuiva care doreste o promovare ar fi sa intrebe aceasta firma care urmeaza sa ii faca promovarea paginei web:

“Tu ce pozitii ocupi? sau ce pozitii ocupa clientii tai?
Cat de bun esti?
Sa vedem cu cate cuvinte cheie esti in prima pagina?”

pentru ca in functie de aceste raspunsuri va veti da seama daca urmeaza sa fiti promovat asa cum trebuie sau pacalit.

Este logic si normal ca atunci cand esti bun pe ceva sa poti demonstra acest lucru la orice ora in domeniul in care sustii ca esti bun si mai mult promiti ca poti ajuta si pe altii sa se afle in primele pagini ale rezultatelor motoarelor de cautare.

In continuare va invit sa cititi randurile de mai jos pentru a intelege ultra rapid diferenta dintre o campanie SEO si SEM – Promovare SEO si o campanie SEM = ADWORDS in numai 3-5 minute.

O camapanie de publicitate in cadrul ADWORDS oferit de Google va aduce rezultate instant atata timp cat alimentati contul cu bani lunar, iar primele pozitii pot fi foarte scumpe 1000-7000 ron lunar in functie de ce anume comercializati dvs.

Partea rea ar fi ca atunci cand numai se alimenteaza contul Google nu veti mai exista in nici un rezultat in paginile Google.

In cazul in care veti apela la un specialist seo si o promovare a paginii dvs o sa observati ca site ul dvs va ajunge in prima pagina a Google intr-un timp relativ scurt undeva intre 3 si 6 luni sau 6 luni pana la un an totul depinzand de agresivitatea si suma alocata acestui segment de promovare a site ului dvs.

Care este avantajul promovarii pe internet?

Costul este infim vis-à-vis de o promovare tip adwords. In timp ce unii dau 1000-7000 ron lunar si sunt in prima pagina dvs veti investi numai o fractie din aceasta suma urmand ca in 3-6-12 luni sa fiti in prima pagina a Google pe mai multe cuvinte unde veti ramane mult timp fara a mai plati ceva.

Si trebuie sa astept X luni fara sa incasez nimic?

Nicidecum ma voi ocupa personal sa va promovez produsele dvs prin anunturi, campanii de email si multe alte metode menite in a aduce clienti direct interesati de ofertele sau produsele dvs.

In functie de serviciile pe care le prestati sau produsele pe care doriti sa le comercializati va pot ajuta si da o cotatie de pret in cel mai scurt timp.

Nu este de neglijat faptul ca va pot oferi rezultate mult mai rapid decat cele X luni care pot varia in functie de specificul afacerii dvs.

Afacerea dvs va fi promovata pe alte site-uri in bannere si anunturi dar si in ziare pe alte site uri, sub forma de link-uri ori campanii de email si multe altele.