creare site ieftin

Vrei un site ieftin? Iată recomandările noastre

Deții o afacere și vrei ca aceasta să fie prezentă și în mediul online? Atunci ai nevoie de un site foarte bine realizat, care să răspundă nevoilor clienților tăi. În zilele noastre, există un număr foarte mare de agenții și freelanceri care îți pot oferi servicii de creare site ieftin, iar tentația de a apela la cele mai puțin costisitoare servicii este mare.

Înainte de a lua o decizie în ceea ce privește investiția într-un site, este bine să cunoști avantajele și dezavantajele unei colaborări care îți promite un site ieftin. Fie că deții un magazin online, un site de prezentare sau un blog, calitatea paginii web și ușurința cu care utilizatorii pot să navigheze în interiorul acesteia sunt foarte importante.  

Vrei un site ieftin? Iată care sunt riscurile

Iată care sunt riscurile pe care ți le asumi atunci când alegi să creezi un site ieftin:

#1 Un site cu erori

Pentru utilizatorul modern, obișnuit să navigheze pe Internet în fiecare zi, erorile de pe site-uri reprezintă principalul motiv pentru care acesta alege să abandoneze pagina și să treacă la următorul rezultat de pe Google.

Erorile îi alungă pe utilizatori, scad credibilitatea site-ului dar și rank-ul în rezultatele Google. Cu cât site-ul tău are mai multe erori, cu atât atingerea obiectivelor tale devine mai dificilă. Atunci când ți se promite realizarea unui site ieftin, riscul de erori crește, din cauza lipsei de meticulozitate și de analiză a variantei finale a site-ului.

#2 Un site cu SEO superficial

Probabil că știi deja că optimizarea SEO a unui site este crucială pentru ca acesta să ajungă în topul rezultatelor căutărilor pe Google. Atunci când optimizarea are loc în mod superficial, cuvintele cheie, meta titlurile, meta descrierile lipsesc sau sunt create haotic, conținutul site-ului își pierde din valoare.

Astfel, creșterea rank-ului în Google și pe alte browsere devine puțin probabilă. În general, un site ieftin nu include și SEO de calitate.

#3 Un site non-responsive

În prezent, majoritatea template-urilor utilizate în crearea site-urilor folosesc un design responsive. Cu toate acestea, site-urile ieftine nu sunt optimizate în totalitate pentru mobil. Acest lucru înseamnă că anumite pagini cu un template modificat sau creat special pentru a integra funcții avansate, precum și butoanele, meniul sau imaginile, pot necesita modificări suplimentare.

În caz contrar, site-ul nu va fi în totalitate responsive, iar utilizatorii dispozitivelor mobile vor avea o experiență de navigare care lasă de dorit.

#4 Un site ieftin are un template predefinit

Un site de calitate este unul personalizat, care poate fi modificat și actualizat în timp. Principalul motiv pentru care unele firme sau dezvoltatori de site-uri oferă prețuri foarte mici este utilizarea unor template-uri predefinite.

În timp, acestea pot suferi modificări limitate. Acest lucru nu este benefic pentru deținătorul site-ului, dar nici pentru experiența utilizatorilor. Template-urile predefinite sunt limitate și folosite de către un număr foarte mare de deținători de site-uri. Astfel, site-ul nu va avea originalitatea de care are nevoie și nu va putea reprezenta personalitatea brand-ului afacerii tale cu adevărat.

Îți dorești un site de calitate, căruia să îi poți aduce modificări în timp și care să fie personalizat? Vrei să ai un site responsive, fără erori, adaptat perfect nevoilor afacerii tale? Atunci trebuie să apelezi la profesioniști și să fii dispus să faci o investiție rezonabilă. Calitatea site-ului tău este cea care îți va aduce rezultatele dorite.

Expert Online este agenția care îți poate oferi un site care se ridică la standardele impuse de motoarele de căutare. Expune-ți ideile și cerințele, iar programatorii noștri vor crea site-ul personalizat de care ai nevoie.