productie video expert online

Conținutul video și importanța sa în succesul unui business în mediul online

În cadrul agenției Expert Online primim numeroase cereri pentru promovare de tip brand awareness. Sau, altfel spus, înțelegem, alături de clienții noștri, care este importanța imaginii unui brand. Știm că evoluția unui business în mediul online este strâns legată de modul în care brandul este perceput de publicul țintă.

Așadar, cum promovezi rapid un brand sau o imagine în online?

Adaptându-ți businessul și strategia de marketing tendințelor. Și în acest context aducem în discuție importanța conținutului de tip video.

De la podcasturi, interviuri online, prezentări de servicii, unboxing pentru produse, teaseruri și până la reclame video interactive, totul se referă la realizare și montaj video. Desigur, rezultatele bune apar atât timp cât conținutul video creat este unul de calitate.

expert online agentie video

Și nu vorbim doar despre a publica acest conținut interactiv pe canalul de YouTube asociat afacerii în cauză. Nu. Lucrurile trebuie privite pe termen lung, fără a pierde din vedere obiectivele principale: poziționarea businessului în primele rezultate Google și creșterea notorietății brandului în rândul publicului țintă.

Citește și despre armonia dintre web design și conținut, sau cum să crești un site în rezultatele Google.

Cum să folosești conținutul video în strategia ta de marketing online

Videoclipurile pe care le realizezi trebuie valorificate la maximum. Pot fi folosite pentru a publica conținut nou pe canalul de YouTube. Cu toții știm cât de important este această platformă și care este impactul pe care îl au reclamele afișate utilizatorilor săi.

Cu toate acestea, canalul YouTube asociat unui business poate fi conectat cu site-ul de prezentare, dar și cu profilele sale de social media.

Videoclipurile tale pot fi incluse în articole de blog, în prezentarea serviciilor, în story-urile de pe Instagram sau în Facebook Ads.

Variază tipul de conținut pe care îl publici pe paginile tale web. Oferă o experiență mixtă și dinamică utilizatorilor pentru a avea rezultate cât mai bune.

Iată și 3 tehnici SEO și de conținut pe care Google vrea să le urmezi.

Conținutul video este, până la urmă, mai mult decât o tendință. Este viitorul domeniului online, răspunsul unei cereri tot mai numeroase.

Conținut video realizat de echipa Expert Online

În cadrul agenție de web design și marketing online am înțeles toate aceste lucruri. Și nici nu a fost o provocare având în vedere că producția video intră în pasiunile noastre zilnice.

Așa că, la început de an 2021 ne-am făcut un cadou special. Un cadou, dar și o promisiune atât pentru noi cât și pentru partenerii noștri actuali și viitori.

aparatura video expert online

Avem un nou setup dedicat producției video, precum și noi activități pentru montaj și editare foto/video. Am achiziționat aparatura necesară și ne-am pregătit strategia pe care să o urmăm.

În plus, deja am început să aplicăm viziunea noastră pentru o parte dintre proiectele active. Conținutul video pe care l-am realizat poate fi văzut pe pagina oficială de YouTube Expert Online.

Dacă vrei să afli mai multe despre importanța conținutului video pentru indexarea organică a unui site și pentru succesul unui brand în mediul online rămâi aproape de blogul nostru.

Cât despre proiectele tale și ajutorul de care ai nevoie, poți lua oricând legătura cu noi. Scrie-ne sau sună-ne și spune-ne mai multe despre ceea ce vrei să realizezi. Te putem ajuta să ai rezultatele mult dorite.