CMS-ul şi modul de administrare al site-ului tău

CMS provine din limba engleză de la Content Management System şi se mai întâlneşte şi sub forma de SMC (Sisteme de management al conţinutului).

CMS este un sistem web soft care se foloseşte pentru a asista utilizatorii săi în procesul de management al conţinutului.

Dată fiind complexitatea site-urilor web şi neexistenţa unui model standard, definirea precum şi părtile componente ale unui CMS sunt foarte greu de realizat. Limitele dintre CMS (Content Management System – Sistem de Management al Conţinutului), DMS (Document Management System – Sistem de Administrare a Documentelor), ECS (E-commerce Systems – Sisteme de Comerţ Eectronic) şi portale nu sunt evidente şi adesea se suprapun.

În momentul de faţă există foarte multe sisteme de management al conţinutului în regim open source care pot fi folosite pentru a crea un site.

CMS-ul, modul de administrare a continutului site-ului este necesar pentru a vă menţine site-ul la zi. Prin intermediul CMS-ului, aveţi posibilitatea de a adăuga, şterge şi modifica datele din site-ul tău (texte, imagini, tabele, bannere, flash, etc).

Fie că este un CMS – Sistem de Management al Conţinutului, un magazin online, un catalog de produse sau un site de prezentare şi un sistem de gestionare a lui, EXPERTONLINE este alegerea potrivită.