Un website ieftin calitativ in cateva click-uri

9net – fa-ti un website ieftin calitativ in cateva click-uri

De-a lungul timpului, companiile care și-au dorit un site au avut de ales fie între a îl realiza la nivel intern, cu ajutorul unui departament tehnic, fie a îl realiza extern, prin colaborarea cu o agenție sau un freelancer.

În ultima perioadă au început să apară în mediul online și platforme care permiteau realizarea unui site demo gratuit sau a unui site din doar câteva click-uri.

În general, firmele care apelează la freelanceri nu primesc servicii pe măsura așteptărilor lor, motiv pentru care la final sunt nemulțumite. Dacă se apelează la o platformă care permite realizarea unui site demo gratuit din doar câteva click-uri, fie există momente în care utilizatorul se poate bloca, dacă nu deține anumite cunoștințe tehnice, fie rezultatul final are o serie de limitări care nu permit îndeplinirea scopului dorit pentru acel website.

9net – soluția cea mai bună pentru un site demo gratuit

Pentru a obține un website rapid, Expert Online lansează proiectul 5net, pentru afacerile care își doresc un website ieftin calitativ, în doar câteva click-uri și cu asistență.

9net este un proiect inovator care își propune să vină în sprijinul companiilor care au nevoie rapidă de un site, la costuri reduse și care să aducă rezultatele dorite. Personalul nostru este  disponibil să ofere asistență utilizatorilor acestui serviciu, pentru a scăpa de blocajele realizării unui site și a obține site-ul pe care și-l doresc.

Fiecare website realizat prin intermediul 5net.ro este personalizat pentru a reflecta imaginea firmei utilizatorului.

Prin intermediul 5net ne propunem să soluționăm problemele cu care se confruntă utilizatorii platformelor care îi ajută să realizeze un website în câteva click-uri dar și problema de timp, cost și resurse necesare apelării la o agenție specializată în web design.

Dezvoltare site demo gratuit din 5pasi, 9net.roMai multe detalii despre cum poți obține un website ieftin calitativ poți afla pe www.9net.ro