De ce trebuie ca paginile dvs web sa fie optimizate SEO?

Unii oameni considera ca, pentru a avea succes online, e suficient sa trimiti siteul la cat mai multe directoare web sau motoare de cautare. Din pacate nu este suficient. Daca paginile web nu sunt optimizate atunci siteul nu o sa apara pe primele pagini in motoarele de cautare. Exista milioane de pagini web pe internet. Este evident ca nu toate pot fi listate in topul primelor 10 rezultate ale motoarelor de cautare. Motoarele de cautare listeaza doar acele pagini care sunt relevante pentru o expresie sau un cuvant cheie. Trebuie sa va asigurati ca siteul dvs web este un astfel de site.
Daca motoarele de cautare nu descifreaza ca siteul dvs este despre “echipament de pescuit” atunci nu o sa va afiseze pe o pozitie inalta pentru acest termen de cautare.

Procesul prin care schimbati siteul dvs astfel incat sa fie relevant pentru motoarele de cautare se numeste optimizare (SEO – Search Engine Optimization).

Promovare SEO – promovare web-site – EXPERTONLINE

75% din cei care fac cautari pe motoarele de cautare nu trec in pagina a doua. Majoritatea motoarelor de cautare afiseaza primele 10 rezultate pe prima pagina; foarte putini din cei prezenti pe net verifica si pagina a doua a motorului de cautare.

A fi pozitionat pe pozitia 11 sau mai in jos inseamna ca foarte multi oameni au pierdut din vedere siteul dvs. Din acest punct de vedere, optimizarea pentru motoarele de cautare este cruciala pentru ca siteul dvs sa aiba succes.

Sursa: CIFNET