De ce ai nevoie de web design pentru afacerea ta?

Conform ultimelor statistici, în 2013, peste 50% din români au acces la internet. Mediul online a devenit o piață profitabilă pentru orice afacere, indiferent de nișă. De aceea, soluțiile de web design sunt indispensabile oricărei afaceri care dorește să își promoveze serviciile sau produsele către un număr mare de persoane, la costuri reduse.

Colaborarea cu o firmă care oferă servicii de web design calitative îți poate aduce o serie de beneficii pe termen lung. Află care sunt motivele pentru care afacerea ta are nevoie de webdesign:

#1 Publicul tău se află online

Indiferent că potențialii tăi clienți folosesc tablete, smartphone-uri sau laptop-uri, aceștia sunt mereu în căutarea de noi informații, produse și servicii care să le fie utile. Cum internetul este cel mai la îndemână mijloc de informare, este necesar să fii acolo, aproape de potențialii tăi clienți.

#2 Vinzi în orice moment

Un website este o prezentare a companiei și un canal de vânzare totdeauna deschis. De aceea, indiferent de zi și de oră, site-ul te va promova și îți va vinde serviciile. Tot ce trebuie să faci este să îl promovezi – să aduci cât mai mulți vizitatori.

#3 Economisești timp și resurse

Fie că deții un magazin online sau un website de prezentare, acesta are rolul unui sediu sau showroom deschis în permanență vizitatorilor. Nu este nevoie de spațiu de administrat, de produse de depozitat; este nevoie doar de un conținut actualizat – iar de acest lucru se pot ocupa în mod eficient cel mult două persoane.

#4 Ai avantaj față de concurență

Un web design de calitate te poate aduce cu un pas în fața concurenței: dacă are un design atractiv și se poziționează bine în motoarele de căutare, acesta va lucra singur pentru firma ta și îți va face o imagine pozitivă față de concurență.

#5 Recuperezi rapid investiția în web design

Recuperarea investiției pentru realizarea unui site se va face pe parcurs, odată ce acesta devine popular și aduce rezultate. Investiția în web design este o investiție pe termen lung în compania ta – imediat ce site-ul este lansat, toate eforturile tale se vor concentra doar în direcția creșterii vânzărilor.

#6 Nu depinzi de stocuri

Dacă ai un magazin online, ai marele avantaj de a elimina toate spațiile de stocare a produselor. Ai și avantajul oferirii unei descrieri detaliate, foto, text și video a fiecărui produs, iar costurile de mentenanță sunt mult mai reduse față de cele pentru un magazin fizic.

#7 Îți crești notorietatea rapid

Având ocazia să interacționezi cu un număr mare de persoane, chiar și folosind rețelele de socializare și motoarele de căutare, îți va fi mult mai simplu, confortabil și te va costa mai puțin să îți crești notorietatea în mediul online. Eforturile sunt mai mari în mediul fizic, iar orice tendință de promovare offline nu poate fi monitorizată și are impact doar pe o rază de acțiuni limitată.

#8 Comunici permanent cu clienții tăi

Un web design de calitate te poate ajuta să interacționezi cu clienții tăi prin diferite facilități precum: prezența unui blog, implementarea unui sistem de email marketing dar și existența unui forum pentru comunicare permanent și fidelizare a clienților tăi.

În mediul online, ai la dispoziție mai multe instrumente de comunicare decât în mediul fizic, iar impactul pe termen lung va fi mult mai mare.

Dacă ai nevoie de soluții de web design la standarde înalte și personalizate pentru nevoile afacerii tale, apelează cu încredere la serviciile noastre!